Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Έκαψαν 72χρονη επειδή πίστευαν πως είναι μάγισσα!

Η βλακεία και η άγνοια εξακολουθούν να βασιλεύουν ακόμη και στις ημέρες μας.
Πριν από λίγες ημέρες μία 72χρονη γυναίκα στην Γκάνα βασανίστηκε και κάηκε ζωντανή από πέντε άτομα, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, επειδή πίστευαν ότι είναι μάγισσα!

Επικεφαλής των φανατικών δολοφόνων ήταν ένας ευαγγελιστής πάστορας, που μαζί με τους υπόλοιπους... καλούς Χριστιανούς, απήγαγαν την ηλικιωμένη Άμα Χέμα και αφού τη βασάνιζαν μέχρι να παραδεχτεί ότι είναι μάγισσα, την έλουσαν με κηροζίνη και της έβαλαν φωτιά...

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαρύτατα εγκαύματα σε όλο της σώμα αλλά δεν κατάφερε να επιζήσει. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Όλοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάνει έγκλημα αλλά εξορκισμό. Μάλιστα, θεωρούν πως της έκαναν και καλό γιατί την... εξάγνισαν! Μεταξύ άλλων, λένε ότι η κηροζίνη με την οποία την άλειψαν, έδιωξε τα κακά πνεύματα από τη... μάγισσα.

2 σχόλια:

bubbles είπε...

Πιγκουίνε, μπράβο! Είχα καιρό να μπω στο μπλογκ σου και βλέπω πως συνεχίζεις ακάθεκτος μια πολύ καλή πορεία με πάντα ενδιαφέρουσες αναρτήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ανέβηκε τόσο η αναγνωσιμότητά σου.
Εγώ πάλι.......

Maria είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΓΚΟΥΙΝΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ....ΕΛΠΙΔΑ??????