Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Μία πραγματικά ωραία ημέρα και ο Άγγελος

Μετά από πολλές πολλές εβδομάδες, το Σάββατο έγινε η πρώτη ημέρα που κύλησε δίχως έστω μία ματιά σε υπολογιστή και τηλεόραση. Ήταν αφιερωμένη σε εκδρομή, σε φίλους και σε καλή παρέα.
Η Τήνος, ένα πολύ όμορφο νησί (συμπέρασμα αναμφίβολα βιαστικό μιας και προκύπτει έπειτα από διαμονή λίγων ωρών, σίγουρα όμως δεν απέχει από την πραγματικότητα), πρόσφερε -έστω και για μία ημέρα- ωραίες στιγμές μακριά από δουλειές και -κυρίως- με καλή παρέα.
Πρωταγωνιστής ο Άγγελος, όνομα που απέκτησε χθες το απόγευμα στην Παναγία της Τήνου. Πρέπει να είναι το μόνο παιδάκι που έχει αναγκάσει τον παπά να πει «κλάψε, βρε. Μα γιατί δεν κλαίει αυτός;»! Απόλαυσε τη βάπτιση χωρίς να «πει» το παραμικρό...
Βέβαια, η ημέρα δεν ολοκλρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού το πλοίο της επιστροφής δεν ήρθε ποτέ λόγω βλάβης με συνέπεια η αναχώρηση να αργήσει κατά περίπου δύο ώρες και η έλευση στην Αθήνα για περισσότερο.
Όμως, στην Ελλάδα είμαστε, μη τα θέλουμε όλα δικά μας.
Άλλωστε, αυτό που μένει στο νου είναι η ευχάριστη ημέρα...

7 σχόλια:

Μεταφορεύς είπε...

Δάκτυλος του... ΠΑΜΕ ήταν η ταλαιπωρία με το πλοίο!

Ανώνυμος είπε...

Πιγκουϊνε την Δευτέρα ήμουν στην Τήνο.
Αχ και να το ήξερα, να ερχόμουν Σάββατο να σε δω λιγάκι!!

Πιγκουίνος είπε...

Μεταφορέα, υπήρχαν κάποιοι στο λιμάνι που έλεγαν ότι θα ήταν καλύτερα να ξέραμε εξ αρχής ότι οι φίλοι σου θα το έκλειναν -με το γνωστό ετσιθελικό τρόπο τους- ώστε να μην πάμε άδικα και περιμένουμε. Το πολύ πολύ θα φεύγαμε την επομένη.

Πιγκουίνος είπε...

Α, ρε Γιάννη. Κρίμα... Την επόμενη φορά θα είμαστε πιο τυχεροί.

χειροτεχνηματα λενα είπε...

ναναι καλα το παιδακι!!!οσο για το καραβι πιγκουινε μου τοκανανε για σασπενς!!!για να μην ειναι μονοτονο και το ταξιδι σας!!!αχ ελλαδιτσα με τα μεγαλεια σου

heafy είπε...

that's amazing picture..
can we exchange link? my blog is PR3..

katia είπε...

Βρε πιγκουίνε γιατί δεν πετάχθηκες λίγο πιο πέρα; Ίσα με τη Σέριφο να σε έβλεπα κι εγώ;...