Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Αρχίζει σήμερα το 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, το οποίο φιλοξενείται στο Άλσος Γουδή και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή. «Ένα φεστιβάλ φωτεινό, μελωδικό αλλά και έντονα κριτικό κι ανήσυχο, πλούσιο τόσο σε εθνοτικές και πολιτισμικές αποχρώσεις όσο και σε πολιτικές εκδηλώσεις», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του.
Το τριήμερο θα είναι γεμάτο συζητήσεις, θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, προβολές, εκθέσεις αλλά και γεύσεις από τις παραδοσιακές κουζίνες των μεταναστών (ο Πιγκουίνος έχει αδυναμία σε αυτήν την «ενότητα»).
Πάρτε, λοιπόν, το Μετρό, κατεβείτε στην Κατεχάκη, περπατήστε λίγο και ελάτε στο Αντιρατσιστικό!
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου, εδώ:

3 σχόλια:

Νίκος Ματσαμπλόκος είπε...

Nαι, οπωσδήποτε. Θα αφήσουμε τον τελικό του Μουντιάλ που γίνεται κάθε 4 χρόνια, για να δούμε τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

χειροτεχνηματα λενα είπε...

καλησπερα καλε μου πιγουινε το φεστιβαλ ηταν πολυ ομορφο περασαμε super!!και ειδαμε και ακουσαμε και φαγαμε διαφορα καλουδια!!!σιγουρα θα ξαναπαω οταν γινει!!το μονο που με στενοχωρησε ηταν το οτι δεν μπορεσα να σε κερασω μια δροσερη μπυριτσα [δεν ειχα το τροπο να το κανω]οκ υποσχεση με την πρωτη ευκαιρια να γινει [αν το θελεις φυσικα] γιατι στην υγεια σου ηπια ετσι κι αλλιως!!! φιλακια νασαι καλα!!!

Πιγκουίνος είπε...

A, μωρέ Λένα, κρίμα, θα ήταν καλή ευκαιρία να βρεθούμε σε τόσο ωραίο χώρο. Αλλά δεν θα χαθούμε, έτσι κι αλλιώς.
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Πάντα, είναι ωραίο και πάντα έχει ενδιαφέρον.