Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

«Για την Ελένη» και τη νέα σεζόν;

Μία από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν φέτος τον χειμώνα ήταν αυτή του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη», η οποία αναφερόταν στη σπουδαία Ελένη Παπαδάκη, την κορυφαία -για πολλούς- ηθοποιό του θεάτρου, που εκτελέστηκε από την ΟΠΛΑ τον Δεκέμβριο του 1944.
Η Μαρία Κίτσου ήταν εξαιρετική στον μονόλογό της, ενώ μαζί της στη σκηνή ήταν ο Σπύρος Κυριαζόπουλος, στον ρόλο του βωβού εκτελεστή της.
Προχθές, πραγματοποιήθηκε η τελευταία παράσταση στο θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις. 
Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό η «Ελένη» να επιστρέψει του χρόνου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Παράλληλα, μετά την ολοκλήρωση των φετινών παραστάσεων, οι συντελεστές ευχαρίστησαν το κοινό για τη στήριξή του, με ανάρτηση στο facebook, στην οποία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη νέα σεζόν. «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το συγκινητικό αγκάλιασμα που δείξατε όλους αυτούς τους μήνες Για την Ελένη, κάθε βδομάδα με το θέατρο γεμάτο και κυρίως με συναισθήματα και επιφωνήματα. Ελπίζουμε ότι βάζουμε μια άνω τελεία και ότι το ταξίδι της Ελένης θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με τη δική σας πάντα θερμή υποδοχή», αναφέρει το σχετικό ποστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: