Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Οι... επαναστάτες ακόμη βρίζουν την Κέλερ...

Το θέμα με τις υποτιθέμενες δηλώσεις της Γερμανίδας σημαιοφόρου των Ολυμπιακών Αγώνων, Νατάσα Κέλερ κατά των Ελλήνων, οι οποίες κατέκλυσαν τα... επαναστατικά και αντιμνημονιακά σάιτ, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να εξοργίζουν κάποιους... αγωνιστές!
Μπορεί να μην έγιναν ποτέ, μπορεί όλοι πλέον να ξέρουμε πως επρόκειτο για πλάκα Ελλήνων δημοσιογράφων, που κάποιοι μετέτρεψαν σε «είδηση», ωστόσο οι επαναστάτες του Facebook συνεχίζουν να τη βρίζουν και να την προσβάλουν με εκφράσεις πεζοδρομίου, όπως και τη χώρα της.
Πώς γίνεται όλοι αυτοί να μην έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και ημέρες ότι το ζήτημα απλώς δεν υφίσταται και να καταφέρονται σε βάρος μίας αθλήτριας που δεν έχει πειράξει κανέναν τους; Και το αστείο (ένα ακόμη...) είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους που ενώ νομίζουν ότι ξέρουν ένα σωρό σκοτεινά μυστικά -από συνομωσίες συμφερόντων κατά της χώρας μας μέχρι για τις «προδοσίες» πολιτικών, ΜΜΕ κλπ.- αποκαλύπτεται πως τελικά δεν κατέχουν ούτε την απλή επικαιρότητα.
Αυτοί, που έχουν πέσει θύματα μίας απλής φάρσας και ακόμη δεν το έχουν καταλάβει, θα ανατρέψουν το σύστημα και το κατεστημένο;
Τέλος, εκείνοι οι Ελληνάρες που έγραψαν τα λόγια στη φωτογραφία, ελληνικά στο σχολείο δεν έμαθαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: