Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ομάδα αναζητά, μέσω Facebook, παίκτη που την «κοπάνησε» και παίρνει... σκληρή απάντηση!

Εντυπωσιακή είδηση από την Αλβανία, όπου η ομάδα Κουκέσι επιχείρησε να έρθει σε επαφή με... τον εξαφανισμένο ποδοσφαιριστή της, Φελίπε Μορέιρα μέσω του Facebook! Τελικά, τα κατάφερε αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, καθώς ο 28χρονος επιθετικός από τη Βραζιλία, απαντώντας στην ανάρτηση του συλλόγου, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τις τάξεις του, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ύπαρξη οικονομικών προβλημάτων. 
Ο παίκτης έφυγε ξαφνικά από την ομάδα χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν από τον σύλλογο και χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος. Η διοίκηση δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και κατέφυγε στη λύση του... Facebook για να επικοινωνήσει μαζί του! Να τι του έγραψε: «Αγαπητέ κ. Μορέιρα, σε ενημερώνουμε πως έχεις φύγει και λείπεις χωρίς άδεια και ειδοποίηση από την ομάδα. Απουσιάζεις από το στάδιο της προετοιμασίας που άρχισε στις 5 Ιανουαρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας. Για τον λόγο αυτό σου ζητάμε να εμφανιστείς έως τις 18 Ιανουαρίου. Αλλιώς θα ενεργοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες της λύσης του συμβολαίου σου, θεωρώντας πως ήδη αποτελείς παρελθόν». 
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και είχε ως εξής: «Χαχα. Θα επιστρέψω αν πληρωθεί ο μισθός μου. Η ομάδα, η Ομοσπονδία και η ΦΙΦΑ έχουν ενημερωθεί για όλα από τον δικηγόρο μου. Ευχαριστώ όλους εσάς τους Αλβανούς οπαδούς και φίλους γιατί πάντα ήσασταν καλοί μαζί μου». 
Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία ανάμεσα στην Κουκέσι και τον Μορέιρα, που πέρυσι πέτυχε μόλις ένα γκολ, ενώ φέτος δεν έχει σκοράρει, θα ολοκληρωθεί άδοξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: